Skip to main content

Termeni și condiții

TERMENI GENERALI

  • Acest site aparţine Senatului României. Accesarea acestuia presupune acordul tacit al utilizatorilor cu termenii de mai jos.
  • Senatul poate schimba conţinutul site-ului în orice moment, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează.
  • Senatul poate modifica în orice moment termenii și condițiile de utilizare a site-ului, fără notificarea prealabilă.
  • Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii şi condiţiile pentru utilizarea serviciilor pentru a le putea consulta în orice moment.

Descrierea serviciilor
Prin intermediul secţiunilor sale, site-ul www.senatjunior.ro oferă utilizatorilor informaţii despre activitatea Senatului și Parlamentului, în general, formulate pe înțelesul copiilor.
Scopul acestor informații exprimate clar și simplu este acela de a ajunge chiar și la cei mai mici utilizatori de internet, elevi în clasele primare, pentru a-i familiariza cu activitatea Parlamentului și procesul legislativ.

Limitări de ordin tehnic ale serviciilor

Echipa Senat Junior nu îşi asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile site-ului nu pot fi accesate de către utilizatori, din orice motive tehnice sau comerciale, independente de noi.
Drepturile asupra conținutului site-ului
Reproducerea materialelor de pe site este autorizată, cu menţionarea sursei. Restricţia de a reproduce materialele de pe site va fi clar indicată acolo unde este cazul.
Ne dorim ca materialele noastre să ajute copiii și profesorii inclusiv la clasă, la orele de educație civică.


Neangajarea răspunderii
Senat Junior înlesnește accesul copiilor la informaţii privind activităţile Senatului. Echipa Senat Junior depune eforturi pentru ca aceste informaţii să fie corecte şi oferite la timp. La semnalarea eventualelor erori, vom încerca în cel mai scurt timp, corectarea acestora.
Senat Junior respectă legislaţia în vigoare şi obligaţiile impuse de lege.

Informaţia oferită este de natură generală, nu este în mod obligatoriu atotcuprinzătoare, completă, corectă sau actualizată; poate conţine legături web spre alte site-uri asupra conţinutului cărora Senatul României nu deţine niciun control şi pentru care nu îşi asumă nici o responsabilitate. Un document disponibil pe site nu reproduce în mod obligatoriu textul unui document oficial. Numai documentele şi actele normative publicate de către organele abilitate sunt considerate autentice.
Echipa Senat Junior nu îşi asumă nicio răspundere în cazul în care anumite informaţii sunt furnizate cu întârziere, sunt şterse sau nu pot fi stocate pe serverele noastre din orice motive. Utilizatorii vor folosi informaţiile furnizate în cadrul site-ului pe propria răspundere, iar în cazul unei daune generate de utilizarea serviciilor sau informaţiilor furnizate, utilizatorii acceptă că Echipa Senat Junior va fi absolvită de orice răspundere.