Skip to main content

Senatul României așteaptă copiii la petrecere de 1 iunie!

În fiecare an, 1 iunie constituie un prilej oportun pentru instituția noastră de a ne exprima deschiderea și aprecierea față de toți tinerii din România, ale căror dorință, pregătire, entuziasm și educație trebuie valorificate și cultivate în mod constant.

De asemenea, Senatul României, sărbătorește 1 an al proiectului Senat Junior, primul de acest fel al unei instituții publice din România!
 
Evenimentul găzduit de Senatul României este organizat în parteneriat cu alte instituții publice și private şi organizaţii din România: UNICEF România, Salvați Copiii, World Vision România, Crucea Roșie Română, Jandarmeria Română, Ministerul Afacerilor Interne, Poliția de frontieră, Departamentul pentru Situații de Urgență, Primăria Municipiului București, Amprenta de Bine, Federaţia Română de Automobilism Sportiv și un număr important de ambasade care asigură o gamă largă de activități culturale, educaționale și sportive. Scopul este acela de a valorifica și încuraja schimbul de expertiză și viziune, pentru ca vocea și implicarea tinerilor să devină mult mai vizibile în societate și în instituțiile statului.  

Sponsorii evenimentului, Altex, Carrefour Romania, CEC Bank, MegaImage, Klap Tech, ViceCream, Destiny Park, Depogaz, Clinica Dr. Andrei Capră oferă celor mici surprize și premii de care aceștia se pot bucura pe toată durata zilei.

 
Pe toată durata evenimentului, copiii, părinții, bunicii și toți cei care vor să sărbătorească ziua de 1 Iunie la Senat vor avea parte de numeroase suprize și activități interesante. Suntem siguri că cei mici vor fi încântați de vata pe băț pe care o vor primi gratuit din partea Senatului, dar și de faptul că vor putea servi toată ziua înghețată de la tonetele din curte. Vor avea parte de distracție pe cinste în zona de iarbă, unde vom instala un tobogan gonflabil uriaș.

Programul complet: AICI