Skip to main content

Elevi din Tecuci, în Grupul de prietenie copii - senatori

Pentru senatoarea Nicoleta Pauliuc, membră a Grupului de prietenie copii – senatori, cea mai frumoasă zi din actuala sesiune parlamentară a fost cea în care a primit vizita elevilor din clasa pregătitoare şi clasa întâi de la şcoala Iorgu Iordan din Tecuci, județul Galaţi, copii deştepţi şi extrem de curioşi.

Nicoleta Pauliuc le-a explicat cu ce se ocupă Parlamentul, de ce este importantă misiunea parlamentarilor și de ce este bine să cunoască felul în care funcţionează statul. Cu ocazia aceasta, i-a încurajat să aibă visuri și încredere că acestea se pot împlini. Copiii i-au spus ce îşi doresc de 1 Iunie, de Ziua Copilului, dar şi ce vor face în vacanţa de vară :) 

Discuțiile dintre senatori și copii, în cadrul Senat Junior, ne amintesc de fiecare dată că activitatea din Legislativ trebuie să fie mereu cu gândul la viitor. 

Le mulţumim elevilor din Tecuci pentru vizită şi doamnelor învăţătoare care i-au însoţit în călătoria la Palatul Parlamentului și care îi însoțesc zilnic pe drumul care-i crește mari!

Senat Junior este un proiect dezvoltat de Senatul României.